Alessia – Consulente

Plastische chirurgie heeft mij altijd erg geïnteresseerd en het leek me leuk om in deze sector te mogen werken. Ik werk hier nu sinds april 2020, toen Corona net bekend was in ons land. Het was een roerige tijd, maar desondanks ben ik enorm hartelijk en warm ontvangen. Doordat het wat rustiger was, hebben collega’s erg veel tijd voor mij genomen om mij zo goed mogelijk in te werken. Ik vond dit heel erg fijn.  

Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker gedaan en werkte voorheen op een kinderdagverblijf. Dit was een leuke baan, maar ik miste hierin de uitdaging. Bij Boerhaave heb ik enorm veel uitdaging in mijn werk. Ik ben aangenomen als consulente, maar door heel hard mijn best te doen en het vertrouwen dat ik kreeg vanuit de organisatie ben ik in anderhalf jaar tijd teamleider van de consulenten geworden. Ik had vooraf niet verwacht dat er zoveel doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf zouden zijn en ben hier heel erg blij mee. Ik heb hier geleerd dat als er kansen zijn, je deze met beide handen moet pakken.  

Het leukst aan mijn werk vind ik, dat geen dag hetzelfde is. Iedere dag dat ik hier binnenkom zijn er weer andere taken die gedaan moeten worden. Al deze taken zijn onlosmakelijk verbonden aan onze patiënten, die altijd op nummer één staan. Mijn werkdag is geslaagd als ik al mijn taken af heb gekregen en daarmee heb bijgedragen aan het zo goed mogelijk helpen van onze patiënten. Dat geeft mij een voldaan gevoel.

Er hangt een hele fijne sfeer binnen de Boerhaave, het is allemaal erg laagdrempelig. Dat laagdrempelige zit voornamelijk in de communicatie, dat gaat hier heel makkelijk. Ook het feit dat iedereen hier gelijk is, maakt het heel fijn werken. In mijn periode als consulente heb ik met alle consulenten een goede band opgebouwd, waardoor mijn functie als teamleider ook erg vanzelf gaat.  De Boerhaave organiseert regelmatig hele leuke borrels waar iedereen bij aanwezig is, door de Corona periode is dit de afgelopen maanden wat minder/niet geweest. Wij hebben onlangs na lange tijd ons eerste personeelsuitje weer gehad en hopen uiteraard dat er weer heel veel leuke aan gaan komen. Wie weet maak jij de volgende mee!