Lesley | Anesthesiemedewerker

Gedurende mijn carrière als anesthesiemedewerker ben ik hoe langer hoe meer betrokken geraakt bij het dedicated werken. Bepaalde specialismen binnen de zorg trekken mij nu eenmaal meer dan de ander. Langzamerhand is mijn voorkeur uitgegaan uit naar plastische chirurgie.

Via een wervingscampagne in het vakblad NTVA trok Boerhaave mijn aandacht. Ik kende een collega die bij Boerhaave werkte en heb hier contact mee opgenomen. Vervolgens is er een gesprek met HRM gekomen en uiteindelijk ben ik een dienstverband aangegaan. Bij mijn indiensttreding werd ik hartelijk ontvangen!

Wat mij direct opviel is dat er binnen Boerhaave gewerkt wordt met zeer ervaren specialisten en dat het een organisatie is waar korte lijnen zijn en snel geschakeld wordt. Er is aandacht en empathie voor patiënten en ervaring wordt gedeeld met collega’s. Ik leer nog steeds dagelijks van de kennis en ervaring die we onderling delen. De technieken blijven binnen Boerhaave in ontwikkeling, zowel binnen de patiëntenzorg alsmede in de organisatie zelf. Er is hier dan ook altijd ruimte voor educatie betreft ontwikkelingen binnen ons vakgebied. 

Ik krijg energie als patiënten tevreden naar huis gaan, dat betekent dat wij als team ons werk goed hebben gedaan. Het leukst aan het werk vind ik het contact met de patiënt.

Mijn persoonlijke doel binnen Boerhaave is dat ik eraan wil bijdragen de OK-afdeling naar een hoger niveau te tillen. Ik deel mijn ervaringen en ideeën hieromtrent dus ook met collega’s. Door dit na te streven kunnen we de patiënt de hoogste kwaliteit zorg bieden. Ik hou van efficiënt werken en hoop dat onze zorg toegankelijk wordt voor iedereen. Samen met collega’s bouwen we aan het succes van onze Boerhaave Kliniek.