Madeleine | All-rounder

Als eerstejaars geneeskundestudent ben ik begonnen met werken bij Boerhaave. Al gauw bleek dat ik het enorm naar mijn zin had in het team en samen met veel andere studenten werkte. 

Bij Boerhaave heerst een leuke werksfeer en het is een goede werkomgeving om in aanraking te komen met patiëntenzorg en patiëntvriendelijkheid, zorgprocessen en het medisch personeel, zoals artsen, verpleegkundigen en operatiepersoneel. Gezien het feit dat er veel jonge mensen werken, kan je vaak flexibel met je rooster omspringen en dat biedt mogelijkheden om ook naast een drukke studie nog uren te kunnen maken en deel uit te maken van het team. Er zijn hier veel verschillende taken die je kan verrichten, omdat patiëntenzorg zo veel meer omvat dan je in eerste instantie denkt.

Er zijn altijd mogelijkheden om te groeien: als jij iets wil en je je beschikbaar en leergierig opstelt, kan je hier heel veel leren en doen!

Zelf ben ik begonnen als receptioniste, maar heb ik later veel als consulente, verpleeghulp en management ondersteuner gewerkt. Ik geniet daarom het meest van de verscheidenheid van mijn taken die ik in de loop van de jaren heb gekregen. 

Ik hoop dat er, zeker nu Boerhaave een nieuwe locatie opent, leuke, frisse en ambitieuze mensen ons team komen versterken en we elkaar beter leren kennen op een van de vele gezellige vrijdagmiddagborrels of bedrijfsfeestjes!