HR-stage | Amsterdam

Wat ga je doen?

Tijdens deze veelzijdige HR-stage maak je kennis met verschillende onderdelen van het HR-vak in de unieke wereld van de plastische chirurgie! Zo ben je hét aanspreekpunt voor ons personeel! Zij komen bij jou langs met bijvoorbeeld vragen over verlof, verzuim, werkdagen etc. Jij vindt het leuk om hen te woord te staan en zoekt graag dingen uit! Als HR-stagiair(e) heb je een ondersteunende rol en je hebt verschillende HR-gerelateerde administratieve werkzaamheden in jouw beheer. Verder ondersteun je jouw collega’s bij de werving en selectie en onboarding van nieuwe medewerkers!

Wat verwachten wij?

Wat krijg je ervoor terug?

Met deze stage krijg je de kans om onderdeel te zijn van een snelgroeiende organisatie en leerzame werkomgeving. Je maakt kennis met HR over de breedte van het vak en komt in team waar we prettig met elkaar samenwerken. Uiteraard ontvang je ook een passende stagevergoeding! Verder hebben we lekkere koffie en is er dagelijks vers fruit én lunch waar je van kunt genieten!

Solliciteren?

Ben je enthousiast geraakt over deze stageplek? Solliciteer dan via onderstaande button! Wie weet drinken we binnenkort een kop koffie!