Veel gestelde vragen

Hier vind je alle antwoorden op veel gestelde vragen.


 • Ik ben verpleegkundige, maar ik heb nog geen BIG. Kan ik bij jullie aan de slag?

  Nee. Als verpleegkundige kun je alleen bij ons werken als je in bezit bent van een BIG-registratie. Duurt dit voor jou nog even? Dan kun je eventueel als zorghulp aan de slag. Check ons vacatureoverzicht voor openstaande vacatures of stel een jobalert in!

 • Heeft Boerhaave ook leerwerkplekken?

  Nee, wij bieden geen leerwerkplekken aan.

 • Kan ik stagelopen bij Boerhaave?

  Ja, dat kan! Check deze pagina voor het overzicht van openstaande stagevacatures. Staat er geen vacature voor jou bij? Dan zijn de plekken op dit moment helaas vervuld.

 • Klopt het dat jullie vaste werktijden hebben?

  Wij hebben inderdaad vaste werktijden en geen diensten. Dit geldt niet alleen voor ondersteunende, maar ook voor de medische functies.

 • Wat doet Boerhaave aan maatschappelijk verantwoord ondernemen?

  Wij dragen bij aan het terugdringen van de wachtlijsten van ziekenhuizen en aan het opleiden van vakbekwame operatieassistenten. Ook steunen we iedere 3 jaar een nieuw goed doel! Wil je hier meer over lezen? Klik dan hier.

 • Maak ik kans op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd?

  Ja. Wij geven in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, met de intentie deze te verlengen. Een overeenkomst voor onbepaalde tijd behoort ook tot de mogelijkheden!

 • Welke kledingvoorschriften gelden er bij Boerhaave?

  Wij hebben ons eigen operatiekleding en bijbehorende klompen. Op de rest van de werkvloer is het kledingvoorschrift informeel. Draag dus vooral waar jij je prettig in voelt!

 • Werken jullie met ZZP’ers?

  Wij werken incidenteel met ZZP’ers om hier en daar ontstane gaten in het rooster te vullen. Wil jij jouw diensten aanbieden? Graag ontvangen we dan jouw cv en het uurtarief dat je hanteert. Afhankelijk daarvan wordt er een kennismakingsgesprek ingepland, waarin we onderzoeken of we een overeenkomst van opdracht met elkaar aan gaan.

 • Ik ben ZZP’er, kan ik op de openstaande vacatures reageren?

  De openstaande vacatures op onze website zijn uitsluitend bedoeld voor kandidaten die bij ons in loondienst willen, deze vullen we niet in met ZZP’ers. Acquisitie naar aanleiding van de openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld. 

 • Is het kennismakingsgesprek online of op locatie?

  Wij vinden het leuk om jou in persoon bij ons op locatie te ontmoeten! Natuurlijk houden we hierbij rekening met de op dat moment geldende coronamaatregelen.

 • Binnen welke termijn kan ik een reactie op mijn sollicitatie verwachten?

  Wij proberen je altijd zo snel mogelijk en in ieder geval binnen twee weken te laten weten of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek.

 • (Hoe) kan ik een open sollicitatie indienen?

  Zie je bij ons op het moment geen geschikte vacature voor jou? Je bent altijd welkom een open sollicitatie te sturen. Dit doe je door je cv + open sollicitatie te mailen naar werkenbij@boerhaave.nl

 • Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

  We ontvangen van jou graag een cv + motivatiebrief.

  Vervolgens wordt jouw reactie gescreend, om te beoordelen of je aan de gestelde eisen voldoet. Het komt voor dat we erg veel reacties ontvangen op een vacature, waardoor we genoodzaakt zijn een selectie te maken van wie we willen spreken.

  Kom je door de screening? Dan nodigen we je uit om langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Na een positief kennismakingsgesprek krijg je van ons per mail een aanbod met daarin de belangrijkste arbeidsvoorwaarden en het salaris dat we je mogen aanbieden. Ga je hiermee akkoord?

  Dan plannen we ook nog een meeloopdag voor je in. Op deze manier kun je alvast sfeer proeven en onderzoeken we of er daadwerkelijk een match is. Als de meeloopdag voor zowel jou als ons goed bevalt, dan maken we graag een overeenkomst voor je in orde!

 • Waar is Boerhaave gevestigd?

  Onze locatie in Amsterdam (1078 VV) is gevestigd aan de Dintelstraat 60. Dit is vlak bij het bekende Amsterdam RAI in de zogeheten Scheldebuurt. De volledige routebeschrijving vind je hier.

  De locatie in Utrecht (3543 AS) bevindt zich aan de Hertogswetering op bedrijventerrein De Wetering.

 • Wanneer gaat de vestiging Utrecht open?

  De deuren van de nieuwe vestiging openen (naar verwachting) aan het eind van 2022. De exacte datum is nog niet bekend, zodra dit bekend is zullen we dit uiteraard communiceren!

 • Ik wil graag met de auto komen, hebben jullie parkeergelegenheid?

  Boerhaave Amsterdam heeft geen eigen parkeerterrein voor zowel bezoekers als personeel. Wel is het mogelijk om betaald te parkeren in de omliggende straten of nabijgelegen parkeergarages tegen een tarief van €4.50 per uur.

  De vestiging in Utrecht beschikt wel over een eigen parkeerterrein.

 • Hoe bereik ik jullie met het openbaar vervoer?

  Het dichtstbijzijnde metrostation is Europaplein, deze bevindt zich op ongeveer 5 minuten loopafstand van Boerhaave. Verder stoppen er bussen bij de bushalte Dintelstraat, op 3 minuten loopafstand. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam RAI. Klik hier voor de volledige routebeschrijving.

 • Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe vacatures?

  Om ervoor te zorgen dat je nooit een vacature van ons mist, hebben we een jobalert op deze website. Je kunt deze eenvoudig instellen door je e-mail in te vullen. De jobalert vind je hier.