Werken bij Boerhaave !
De grootste kliniek voor plastische chirurgie.

Onze cultuur |

Bij Boerhaave doen we alles met aandacht en dat resulteert in een bijzondere bedrijfscultuur; laagdrempelig, warm en open.

Boerhaave is ooit begonnen als een klein familiebedrijf en vervolgens uitgegroeid tot de organisatie die het vandaag de dag is. We groeien nog steeds in omvang en mogen in 2022 een nieuwe vestiging openen. Dit vergt inzet, doorzettingsvermogen en flexibiliteit van onze medewerkers. Niet alleen dat; onze groei schept uitdagingen en mogelijkheden voor iedereen die bij ons werkt, nu en in de toekomst. Er ontstaan nieuwe rollen, projecten en verantwoordelijkheden. Bij Boerhaave heeft iedereen gelijke kansen, je moet ze alleen wel zelf pakken!

Een snelgroeiende organisatie betekent dat jij als medewerker niet achter mag blijven. We vinden het daarom belangrijk te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. We willen dat jij jouw functie zo goed mogelijk uit kan oefenen en faciliteren je dan ook graag in wat jij hiervoor nodig hebt. Wij geloven dat je mensen in hun kracht kunt zetten door te focussen op individuele kwaliteiten.

Boerhaave is een plek waar je jezelf kan én mag zijn. Onze organisatie is een weerspiegeling van de diversiteit in de samenleving en daar zijn we trots op, bij ons is iedereen gelijk. We tutoyeren, er is geen zichtbare hiërarchie en de communicatielijnen zijn kort. Bij Boerhaave staan we voor elkaar klaar en zijn we ons bewust van een ieders aandeel in het geheel, een echte familiecultuur.

Naast aandacht voor de patiënt en het proces, willen we vooral dat iedereen het op de werkvloer naar zijn zin heeft. Gezelligheid is dan ook een grote gemeenschappelijke deler. Op ons intranet worden regelmatig leuke updates gepost, zodat we weten wat er speelt in de organisatie, zowel op werk- als privégebied. Ook buiten werktijd vinden wij het belangrijk om de verbinding met elkaar op te zoeken. En wat is daar een betere manier voor dan eens in de zoveel tijd een personeelsuitje? Een partyboot met hapjes en drankjes, overnachten in een kasteel of een borrel met Beerpong en Stef Stuntpiloot is een greep uit de activiteiten die we graag samen doen.

ONTMOET JE TOEKOMSTIGE COLLEGA’S |