8,5 jaar geleden ben ik hier begonnen als vierdejaars leerling verpleegkunde, destijds zaten we nog op het Museumplein. Boerhaave was een kleine kliniek met 1 operatiekamer, waar collega’s aanvoelden als familie. Vandaag de dag is het één grote familie, zijn we zelfs de locatie aan het Museumplein uitgegroeid en verhuisd naar het huidige mooie pand aan de Dintelstraat! De sfeer onderling is erg gezellig; leuke teams en zeer leuk contact met de chirurgen en andere artsen, van hiërarchie is hier geen sprake. Het is hier laagdrempelig en tussendoor is er tijd om te lachen met elkaar.

Bij Boerhaave wordt datgene waar jij goed in bent gewaardeerd en je wordt gesteund in het behalen van je doelen. Bij mij heeft dit ertoe geleid dat ik van stagiaire doorgegroeid ben tot ‘allround OK medewerker’. Dit houdt in dat ik werk als verpleegkundige, maar ook als operatieassistent en daarnaast allerlei andere taken op mij mag nemen. In de 8 jaar dat ik hier werkzaam ben, heb ik de opleiding tot Medium Care Recovery mogen doen en een cursus tot leidinggevende gevolgd. Momenteel ben ik bezig met de opleiding basis OK-vaardigheden.

Onze patiënten zien wij als individuen en niet als nummers. We behandelen iedereen met evenveel liefde en aandacht. Wat het werk hier zo leuk maakt, is dat iedere patiënt een eigen verhaal en beleving heeft, hierdoor is geen enkele dag hetzelfde. Het voordeel van werken bij Boerhaave vind ik dat je het gehele jaar door een vast rooster hebt, je leeft dus niet per 3 maanden.

Na al die jaren ga ik hier nog iedere dag met plezier heen!