Boris | Doktersassistent

In 2014 kwam ik voor het eerst bij Boerhaave als doktersassistent in opleiding. Bij de indiensttreding kreeg ik gelijk een fijn gevoel. Lieve collega’s die mij van alles wilde bijbrengen en uitleggen. Ik kon makkelijk en snel goede banden en connecties maken met het vaste team. Er heerst een open sfeer, waarin alles te bespreken valt en waar humor en professionaliteit goed samengaan. Door dit warme onthaal ga ik al vanaf het begin met veel plezier naar werk.

Ik ben begonnen als doktersassistent bij de interne geneeskunde en doorgegroeid naar doktersassistent op de OK. Ook help ik in de logistiek en help ik soms een handje bij de verpleging. Ik ben erg blij dat ik zo kon groeien bij Boerhaave. 

Naast alle werkzaamheden geeft de patiëntenzorg mij veel voldoening. Een positieve bijdrage leveren aan het zelfvertrouwen van onze patiënten is mij dan ook erg waardevol. Aandacht voor de patiënt staat bij Boerhaave centraal. Of dit nou is door even een hand vast te houden bij het prikken van een infuus, of door een praatje te maken met de patiënt en een luisterend oor te bieden. Ik vind dat ik mijn werk hierin pas goed gedaan heb als de patiënt daar een goed gevoel aan overhoudt.

Iedere dag leer ik hier nieuwe dingen van de verschillende artsen, OK assistenten, verpleegkundigen én patiënten. 

Boerhaave is een prettige werkomgeving, waarin ik mij veilig en fijn voel!