Suzanne | Verpleegkundige

Al ruim 14 jaar ben ik werkzaam in de zorgsector en sinds 2012 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige. Mijn carrière is gestart met werken als verpleegkundige in het ziekenhuis. Plastische chirurgie heb ik echter vanaf de start al leuk gevonden en trok erg mijn aandacht.

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in het ziekenhuis, kreeg ik de kans om aan de slag te gaan als verpleegkundige bij Boerhaave. Het voelde direct goed en ik werd warm ontvangen door iedereen. Inmiddels werk ik hier nu 1,5 jaar en heb het erg naar mijn zin! Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. De dagen vliegen voorbij!

Het mooie van verpleegkundige zijn in de esthetische chirurgie is dat je de patiënten altijd super enthousiast ziet voor en na de ingreep, hier krijg ik ook heel veel positieve energie van! Ook het moment van blijdschap en opluchting van de patiënt doet mij goed! Wanneer de zenuwen om de hoek komen kijken is het voor mij van belang de patiënt hierbij gerust te stellen en hen hier doorheen te helpen. Dit geeft mij een fijn en goed gevoel!

Bij Boerhaave hebben wij een fantastisch team. We zijn erg op elkaar ingespeeld, collegiaal, een hele fijne samenwerking met elkaar en een gezellige werksfeer. Als verpleegkundige doe ik er alles aan om de patiënten een fijn gevoel te geven en eventuele angsten weg te nemen. Ook neem ik altijd de tijd om alle vragen van de patiënt te beantwoorden.

Mijn werkdag is geslaagd als de patiënten comfortabel zijn gedurende het verblijf en ik genoeg heb kunnen betekenen m.b.t de nazorg en individuele wensen. Ook de instructies voor in de thuissituatie zijn hierbij van essentieel belang.

Zo heb ik eens onthouden,

“Schoonheid komt van binnen, maar mag wel gezien worden”