Missie

Boerhaave Medisch Centrum streeft ernaar de hoogste kwaliteit zorg te bieden en hiermee een positieve bijdrage te leveren aan het zelfvertrouwen van onze patiënten. Aandacht voor de patiënt en de wens van de patiënt staan bij ons centraal. Ieder mens is uniek, waardoor ook elk behandelplan uniek is. Wij bieden gepersonaliseerde zorg aan door de tijd te nemen en te luisteren naar individuele wensen. Wij zijn 365 dagen per jaar bereikbaar voor onze patiënten en er is bij ons elke dag een plastische chirurg aanwezig.

Visie

Al ruim 25 jaar zijn wij dé kliniek voor plastische chirurgie. Onze kwaliteit uit zich niet alleen in de behandeling zelf, maar ook in onze medewerkers en voor- en nazorg. Wij denken deze kwaliteit te kunnen waarborgen door te werken met ervaren medische specialisten die zorg op topniveau mogelijk maken. Onze voor- en nazorg kenmerkt zich door helder, eerlijk en betrouwbaar advies in combinatie met goede begeleiding van onze patiënten tijdens én na de behandeling.

Ambitie

Ondanks het feit dat wij één van de grootste klinieken in Nederland zijn en jarenlange ervaring hebben, streven wij continu naar verbetering. Boerhaave Medisch Centrum wil namelijk de voorloper in de zorgsector blijven, door ook in de toekomst te blijven werken volgens de nieuwste medische inzichten en technieken.